Infogamer - Interliber, Zagreb 2019.

U petak, 15. studenoga, sedamdesetak naših učenika usmjerenja Programer i Poslovna informatika posjetili su popularni sajam Informatike - Infogamer te sajam knjige - Interliber na Zagrebačkom velesajmu.

Istinski zaljubljenici u računala i knjige su među zanimljivim i cjenovno povoljnim naslovima knjiga i bogate ponude računalne opreme sasvim sigurno mogli pronaći ponešto za sebe.

Učenici nisu krili svoje zadovoljstvo ovakvom izvanučioničkom nastavom u kojoj su mogli vidjeti najnoviju ponudu iz svijeta informatike, nove naslove stručne literature te na licu mjesta prelistati bogato ilustrirane primjerke novih izdanja knjiga.

Najstrpljiviji među njima su se pohvalili susretima s poznatim osobama uz neizostavne selfi fotografije za uspomenu na još jedno nezaboravno putovanje.

Uz zabavu i dobro raspoloženje, pjesme nije nedostajalo pa ne sumnjamo kako se već sastavlja popis za sljedeći susret iduće godine

Više fotografija možete vidjeti OVDJE

Jeste li znali kako je Srednja ekonomska škola jedna od prvih škola u Bosni i Hercegovini koja u poslovanju Vježbovnih tvrtki ima implementiran sustav Web shop na CMS sustavu webnode?

Posjetite web stranice naših VT.

Slatki kutak: https://shop-slatkikutak.webnode.hr

Galant-Livno: https://galant-shop.webnode.com/

Agro-Livno: https://agro-livno.webnode.com

Beauty-Livno  https://beauty-livno.webnode.com 

Life d.o.o. :  https://life-livno.webnode.com 

Sir-com d.o.o. https://sircom-livno.webnode.com