Znanje o crvima

Student, koji je uskoro trebao izaći na ispit, saznao da je profesor, koji ga treba ispitivati, doktorirao na crvima. Zato nauči student sve o crvima,a druge stvari jedva da je stigao pregledati. Došao dan ispita, uđe student u kabinet kod profesora, a ovaj odmah prijeđe na prvo pitanje:

-Kolega, recite mi nešto o pticama.

Student se zamisli, pa reče:

-Ptice su životinje sa perjem koje lete. U prirodi se hrane sitnim stvorenjima poput kukaca ili crva – a crvi su male životinje koje žive u zemlji… - i ispriča student brzometno cijelu knjigu prije nego što ga je profesor uspio prekinuti. Pošto je ipak priznao prvi odgovor, profesor se malkice zamisli, pa reče:

-Kolega recite mi sada nešto o lavovima.

-Lav je kralj životinja, živi u Africi i Indiji. Hrani se mesom kao što su antilope, bivoli ili ptice, a ptice jedu sitne životinje poput crva, a crvi su male životinje koje… - i u petoj brzini student ponovno ispriča cijelu enciklopediju o crvima. Nakon odgovora, profesor nevoljko prizna da je i na drugo pitanje točno odgovoreno, pa se onda duboko zamisli.

Činilo se da je prošla cijela vječnost, prije nego što je rekao:

-U redu kolega. A za zadnje pitanje, recite mi nešto o slonovima.

Uhvati se student za glavu i razmišlja kako da se sada izvuče. Prođe tako neko vrijeme, kada student oprezno progovori:

-Slon je najveća kopnena životinja; živi u Africi i Indiji. Karakterističan je po svojim dvjema kljovama i velikom surlom. A morate priznate da surla pomalo liči na crva. A crvi su male životinje…

Jeste li znali kako je Srednja ekonomska škola jedna od prvih škola u Bosni i Hercegovini koja u poslovanju Vježbovnih tvrtki ima implementiran sustav Web shop na CMS sustavu webnode?

Posjetite web stranice naših VT.

Slatki kutak: https://shop-slatkikutak.webnode.hr

Galant-Livno: https://galant-shop.webnode.com/

Agro-Livno: https://agro-livno.webnode.com

Beauty-Livno  https://beauty-livno.webnode.com 

Life d.o.o. :  https://life-livno.webnode.com 

Sir-com d.o.o. https://sircom-livno.webnode.com