Reboot InfoGamer 2018 powered by A1

Reboot InfoGamer 2018 powered by A1 je sedmi po redu gaming festival koji se odvijao kroz pet dana na rekordnih 20.000 m2 izlagačkog prostora u osam dvorana Zagrebačkog Velesajma i privukao više od 80 tisuća posjetitelja iz cijele Europe!
Ovo izdanje jednog od najvećih gaming sajmova u europi su i ove godine posjetili učenici Srednje ekonomske škole Livno usmjerenja Poslovna informatika i Programeri.

To je bila prilika da učenici vide najnovija dostignuća iz jedne od najbrže rastućih industrija u svijetu, te da uživo vide kako se odvija nastanak računalne igre uz kontakte sa programerima/game developerima iz čitave Europe i regije. 
Ove godine svoje projekte je izlagalo više od 100 indie developera iz cijelog svijeta.

Na jednom mjestu su bila okupljena najveća community imena iz domene gaming video blogginga, streaminga te youtubinga kao i mnoštvo velikih internacionalnih gostiju, preko dvije stotine izlagača, više od 800 igraćih jedinica te deseci VR uređaja i razno raznih novotarija i gadgeta iz hardverskog svijeta.

Nakon sajma učenici su imali priliku prošetati, susresti naše bivše učenike, te studente koji su im iz prve ruke govorili o studentskom i učeničkom životu u Zagrebu.(za više fotografija - klik na sliku)

Jeste li znali kako je Srednja ekonomska škola jedna od prvih škola u Bosni i Hercegovini koja u poslovanju Vježbovnih tvrtki ima implementiran sustav Web shop na CMS sustavu webnode?

Posjetite web stranice naših VT.

Slatki kutak: https://shop-slatkikutak.webnode.hr

Galant-Livno: https://galant-shop.webnode.com/

Agro-Livno: https://agro-livno.webnode.com

Beauty-Livno  https://beauty-livno.webnode.com 

Life d.o.o. :  https://life-livno.webnode.com 

Sir-com d.o.o. https://sircom-livno.webnode.com