POSJET OSIGURAVAJUĆEM DRUŠTVU-BSO Livno

U petak 30. rujna 2016. godine,učenici III.c razreda Srednje ekonomske škole Livno,imali su priliku zajedno s prof. Helenom Ojvan posjetiti "BSO" osiguravajuće društvo.

Samim ulaskom u zgradu BSO-a dobrodošlicu nam je poželio direktor prodaje g.Stipe Mišković te tajništvo osiguranja.
Odmah nakon toga u svojem uredu ugostio nas je direktor osiguranja g. Vatroslav Brnić. Potom,nakon što smo se smjestili,direktor je krenuo sa izlaganjem o njihovu osiguranju. Upoznao nas je onim čime se bavi njihovo osiguranje,te što nam kao osiguranicima mogu ponuditi. Također smo doznali da u BiH postoje 24 podružnice BSO-a,od čega ih je 12 u Federaciji BiH,a ostalih 12 u Republici Srpskoj. S obzirom da su učenici naše škole osigurani u BSO-u,svakako da nas je zanimalo i što učiniti u slučaju da se dogodi neka nezgoda. Direktor je rado odgovarao na naša pitanja i sve nam objasnio. Poslije saslušanja te razgovora s direktorom osiguranja zaputili smo se u susjedni ured,kod g. Miškovića,direktora prodaje BSO-a.
U njegovu uredu smo mogli vidjeti slikoviti prikaz ugovora osiguranja,polica,te ostalih pismenih isprava. Jedan primjerak tih ugovora smo dobili za služenje u nastavi s prof. Helenom,kako bismo pojednostavili naše učenje te ga učinili zanimljivijim. Vrijeme nam je brzo prošlo,ali štošta smo naučili i upoznali nove ljude. Kao poklon smo dobili rekvizite koji će nas podsjećati na ovo lijepo iskustvo,te na našu prof. Helenu Ojvan kojoj se zahvaljujemo jer je sve ovo organizirala. 
Naravno, i fotografijama smo obilježili naš posjet osiguranju.

Učenica: Ivana Šarić

 

Jeste li znali kako je Srednja ekonomska škola jedna od prvih škola u Bosni i Hercegovini koja u poslovanju Vježbovnih tvrtki ima implementiran sustav Web shop na CMS sustavu webnode?

Posjetite web stranice naših VT.

Slatki kutak: https://shop-slatkikutak.webnode.hr

Galant-Livno: https://galant-shop.webnode.com/

Agro-Livno: https://agro-livno.webnode.com

Beauty-Livno  https://beauty-livno.webnode.com 

Life d.o.o. :  https://life-livno.webnode.com 

Sir-com d.o.o. https://sircom-livno.webnode.com