Nekoliko rečenica o našoj školi:

Srednja ekonomska škola (SEŠ) u Livnu osnovana je 1961. godine. Od tada do danas ovu je školu završilo više od 8.000 učenika koji su kroz to vrijeme stekli zvanje iz ekonomske, poljoprivedno-prehrambene i veterinarske, tekstilne te prevodilačke struke. Od početka 90-tih škola obrazuje ekonomiste, komercijaliste, trgovce i prodavače. A od nedavno zahvaljujući suradnji sa Oracle Akademijom u našoj školi se mogu upisati učenici u informatičke smjerove Poslovna informatika i Programer.

Učenici naše škole su pod vodstvom profesora sudjelovali (a to i dalje čine) na različitim natjecanjima, projektima, seminarima,  sajmovima, i ostvaruju mnogobrojne uspjehe na koje smo ponosni.

Svake godine u našoj školi  se održava odbojkaški i školski nogometni turnir, a 2013. u našoj je školi unutar moderno uređene športke dvorane održan i prvi školski Sajam vježbovnih tvrtki, koji svoju tradiciju nastavlja sve ove godine.

 

 

 

Jeste li znali kako je Srednja ekonomska škola jedna od prvih škola u Bosni i Hercegovini koja u poslovanju Vježbovnih tvrtki ima implementiran sustav Web shop na CMS sustavu webnode?

Posjetite web stranice naših VT.

Slatki kutak: https://shop-slatkikutak.webnode.hr

Galant-Livno: https://galant-shop.webnode.com/

Agro-Livno: https://agro-livno.webnode.com

Beauty-Livno  https://beauty-livno.webnode.com 

Life d.o.o. :  https://life-livno.webnode.com 

Sir-com d.o.o. https://sircom-livno.webnode.com