Prostor i oprema kojima škola raspolaže

Škola raspolaže sa dvanaest učionica, kabinetom za strojopis i informatiku, kabinetom za VT (vježbovne tvrtke) i opremom neophodnom za izvođenje ostalih predmeta. Škola je priključena na Internet i ima svoje web stranice na adresi htpps://mi.ekonomska.edu.bawww.ekonomska.webnode.com

Pored kabineta informatike (opremljen s 32 računala), učenici zanimanja ekonomisti imaju u sklopu predmeta (VT) Vježbovna tvrtka u trećem razredu na raspolaganju još jedan suvremeno informatički opremljen kabinet za potrebe šest vježbovnih tvrtki koje trenutno djeluju u školi. Više o VT možete saznati u izborniku Vježbovne tvrtke. Nastava tjelesne i zdravstvene kulture izvodi se u športskoj dvorani.

Građevinsko stanje objekata je uređeno prema zaknskim propisima, ,školski prostor je funkcionalan, nastavna pomagala zastupljena (LCD projektor, grafoskopi, tv, radio cd aparati,…). Namještaj je funkcionalan, u prošloj školskoj godini uređen je kabinet/fono-laboratorij za strane jezike.

Školski okoliš je uredan, prostran, ograđen, površine oko 800 m2, a asfaltirano školsko igralište je na taj način postalo funkcionalno i za izvođenje nastave tjelesnog odgoja.

Nastava se u ovoj školskoj godini izvodi samo u prijepodnevnoj smjeni. Školski sat traje 45 minuta. Iza svakog sata je odmor od 5 minuta, a iza trećeg sata odmor od 20 minuta.

Praktična nastava i stručna praksa izvode se u društvenim i privatnim poduzećima. 

 

  

 

Jeste li znali kako je Srednja ekonomska škola jedna od prvih škola u Bosni i Hercegovini koja u poslovanju Vježbovnih tvrtki ima implementiran sustav Web shop na CMS sustavu webnode?

Posjetite web stranice naših VT.

Slatki kutak: https://shop-slatkikutak.webnode.hr

Galant-Livno: https://galant-shop.webnode.com/

Agro-Livno: https://agro-livno.webnode.com

Beauty-Livno  https://beauty-livno.webnode.com 

Life d.o.o. :  https://life-livno.webnode.com 

Sir-com d.o.o. https://sircom-livno.webnode.com